Testimonials medewerkers Stork IMM
logo
TESTIMONIALS
Maak kennis met de medewerkers van Stork IMM.
Lees onderstaande testimonials over hun ervaringen binnen Stork IMM.

Robin
Project verantwoordelijke Engineer

“Ik ben in 2016 bij Stork IMM begonnen als tekenaar en inmiddels doorgegroeid naar de functie van Project Verantwoordelijke Engineer. Als project verantwoordelijk engineer houd ik me dagelijks bezig met het uitwerken van tekeningen, het maken van calculaties en heb veel overleg met diverse afdelingen binnen Stork IMM, maar ook met klanten en leveranciers. Dat laatste is ook hetgeen wat deze functie zo ongelooflijk leuk maakt. Je bent constant aan het schakelen en hebt veel overleg met al je collega’s binnen de organisatie. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden tot ontwikkeling. Heb je ambitie en ben je proactief, dan zijn er genoeg kansen om je verder door te ontwikkelen binnen dit bedrijf en als persoon.”

Huseyin
Service binnendienst & sales

“Ik ben binnen Stork IMM begonnen in de buitendienst als Servicemonteur. In de loop der jaren ben ik naar de binnendienst gegaan en is mijn functie veranderd van Servicemonteur naar Troubleshooter. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle klantvragen over storingen aan de machines. De laatste tijd houd ik me ook bezig met een stukje sales. Sales heeft mij altijd wel aangetrokken en binnen Stork IMM krijg ik de kans om hier ook wat meer mee te gaan doen.” “Werken bij Stork IMM is echt geweldig. Je kan hier als monteur binnenkomen en bijvoorbeeld doorgroeien naar Area salesmanager. Alles is mogelijk zolang je maar ambities hebt, proactief bent en laat zien wat je in huis hebt. Daarnaast is het product ontzettend mooi. Zowel Stork IMM als de machines blijven zich voortdurend ontwikkelen. Het staat nooit stil en dat is de reden dat ik er na al die jaren nog steeds met heel veel plezier werk.”

Stefan
Service Engineer

I arrived in Amsterdam early October 2022. I was really nervous. But soon felt at ease when met by a friendly guy that collected me from the airport and took me to Hengelo. Thanks to Leonie (Nlist) I already had access to my apartment that she helped me to source. And I was able to settle and move in on my time before I started to work a week later. Meeting my work colleagues was a really a pleasure. I could never have anticipated such a great working environment. It is indeed a privilege to be part of that team. In the next few months I learned a lot. And I am still learning. I love my weekly Dutch classes and can start to communicate more easily. I was very pleased when I heard that I need to go to South Africa for work. Only 6 months after arriving in The Netherlands. Stork IMM was really very amazing allowing me to stay an extra week after completing the work in Durban to visit my parents. Seeing my parents and brother again was really good. Good for me to see that they are well and good for them to see that I am happy. In that additional week I travelled to Johannesburg, Pretoria, George & Oudtshoorn. I enjoyed my stay in South-Africa. But it was good to return to The Netherlands again. This time not nervous. But looking forward to go back to work with the rest of my team.

Michael
Project verantwoordelijke Engineer

“Inmiddels werk ik sinds 2017 bij Stork IMM en heb het er ontzettend naar mijn zin. Ik ben gestart als Engineer en doorgegroeid naar Project Verantwoordelijk Engineer. Daarnaast volg ik momenteel een opleiding via Stork IMM. Ik heb in mijn functie te maken met allerlei verschillende stakeholders zowel intern als extern en mede daardoor is mijn werk heel divers en nooit saai. Als projectverantwoordelijke moet je heel goed kunnen samenwerken met verschillende afdelingen. Ik heb destijds voor Stork IMM gekozen vanwege de informele sfeer die er heerst en de grote verantwoordelijkheid die je krijgt vanuit het bedrijf.” “Er zijn veel mogelijkheden tot ontwikkeling, ook voor nieuwe medewerkers. Je krijgt binnen Stork IMM een goed inwerktraject, krijgt veel ruimte en vrijheid om te werken aan projecten en krijgt een buddy toegewezen. Hierdoor voel je je snel thuis binnen het bedrijf. Vooral voor een starter, met een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde is bijna alles uit de opleiding toe te passen binnen Stork IMM. Stork IMM is erg dynamisch en er is altijd wel iets te beleven.”

Corné
Ontwikkel Engineer

“Ik ben bij Stork IMM binnengekomen als stagiair. Ik was namelijk op zoek naar een machinebouwer met dynamische machines waar ik veel werkzaamheden kon toepassen vanuit mijn opleiding. De machines van Stork IMM zijn net een Formule 1 auto, maximale belasting maar dan 24 uur lang. De machines draaien altijd op de maximale capaciteit. Alles beweegt in de machine en daardoor kan er ook veel kapot gaan aan diverse onderdelen en dat moeten we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Dat zorgt weer voor veel uitdaging en interessant werk en dat is precies wat ik er zo prachtig aan vind. Momenteel zit ik nog op school en geeft Stork IMM mij de kans om hier nog één tot twee dagen in de week te werken als ontwikkel engineer en verantwoordelijk te zijn voor het verder verbeteren van de kwaliteit en capaciteit van de machines.”